Májjal töltött gomba
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUGxrZOr6ZDRFq6HFabrWAUgIpeYZrVBQcKYF3tSytGaQXv-T0_IeFnmyS2k3ku2C6XVphdPj8O06-O9S1Aze1HQVJ6ijZxxfyI27WGT8SJ6gpxb5AVMBIMhak6F1YYRgYI2PJmEWTuyg/s320/K%C3%A9p0095.jpg)
Hozzávalók:
10 fej gomba tönk nélkül
10 dkg máj összevágva
1 fej vöröshagyma apróra vágva
3 gerezd fokhagyma összezúzva
só,bors, majoranna
1 tojás
1 zsemle
A megtisztított gombafejeket tepsibe tesszük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk az összezúzott fokhagymát és a májat. Átkeverjük, fűszerezzük, néhány percig pirítjuk majd félretesszük kicsit hűlni. A zsemlét beáztatjuk, majd jól kifacsarjuk és a májhoz adjuk, és ráütjük a tojást is. Alaposan összekeverjük, ha szükséges fűszerezzük. Az elkészült tölteléket a gombába kanalazzuk és 170 fokos előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Tepsiben sült burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése