2012. október 3., szerda

Bacon-be göngyölt csirkemáj

Kiválóan alkalmas ebédre vagy vacsorára, hidegtálra, vendégváró falatkának, bármikor lehet rá indokot találni, hogy elkészítsük. Ráadásul nem kell agyon bonyolítani sem: máj, bacon, hagyma, fokhagyma, fűszerek és mehet is a sütőbe.

Hozzávalók:
70 dkg csirkemáj
20 dkg bacon félbe vágva
1 fej vöröshagyma félfőre vágva
2-3 gerezd fokhagyma felszeletelve
só - óvatosan a bacon miatt
bors, esetleg majoranna

A felszeletelt hagymaféléket egy jénaiba tesszük, befűszerezett májat bacon-be göngyöljük és a hagymaágyra rakosgatjuk. Előmelegitett sütőben kb 40 percig sütjök, félidőben megforditva, hogy a bacon szép pirosra süljön.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése