Fokhagymás sült camembert

Tökéletes vacsorára. Néhány perc alatt összeállítható és 20 perc múlva már tálalhatunk is. Friss zöldségfélével, salátával, pékáruval kínálhatjuk. Bármit tehetünk bele, amit szeretünk.

Hozzávalók:
1 db 12 dkg-os camembert fejenként
néhány gerezd fokhagyma
só, bors, rozmaring
1 dl száraz vörösbor
olívaolaj
koktélparadicsom

Egyéb javaslatok: dió, alma vagy körte szeletkék, kakukkfű

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A sajtot bevagdossuk és a bevágásokba tesszük a fokhagymát, a diót, az almát vagy a körtét. Jénaiba tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, rá/aláöntjük a bort és fűszerezzük. A koktélparadicsomot a sajt köré szórjuk. Az előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!



Megjegyzések