Epres spenótsaláta

Van az a nyári kánikula, amikor semmi pénzért nem kapcsolom be a tűzhelyet...a tegnapi nap pont ilyen volt.... azaz mégsem, mert egy túrótortát sütöttem..... no mindegy :)
tehát ha már túl sok volt a klasszik eper és még mindig van belőle, akkor ez egy jó alternatíva lehet. Kecskesajttal szuper, de fetával is megállja a helyét. Én egy kis parmezánt reszeltem még a tetejére, függő vagyok... :)

Hozzávalók:
2 marék spenót
6-8 szem eper
feta / kecskesajt

2 ek balzsamecet
2 ek olívaolaj
só, bors

A spenótot tálba téve meglocsoljuk az előzőleg összekevert balzsamecet - olívaolaj kombóval, sózzuk - borsozzuk és összeforgatjuk. Az epret szeletekre vágjuk, a sajtot kockára és hozzáadjuk a spenóthoz, óvatosan összekeverjük és már tálalhatjuk is.

Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzések