Medvehagyma pesto
Az egyik legjobb dolog, ami a medvehagymával történhet. Aki szereti a pestot, az feltétlenül próbálja ki ezt a verziót is, nekem nagyon bejött.
Hozzávalók:
100 g medvehagyma
35 g pirított fenyőmag
70 g reszelt parmezán
1 tk só
őrölt fekete bors
100 ml olívaolaj
Az olaj kivételével mindent beleteszünk egy késes aprítóba és néhány percig daráljuk, majd hozzáadjuk az olajat is és azzal is jól átforgatjuk a masszát. Kész is!
Natúr csirkemellel, kenyérrel, húsvéti főtt füstölt sonkával tesztelve - isteni :)
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:
100 g medvehagyma
35 g pirított fenyőmag
70 g reszelt parmezán
1 tk só
őrölt fekete bors
100 ml olívaolaj
Az olaj kivételével mindent beleteszünk egy késes aprítóba és néhány percig daráljuk, majd hozzáadjuk az olajat is és azzal is jól átforgatjuk a masszát. Kész is!
Natúr csirkemellel, kenyérrel, húsvéti főtt füstölt sonkával tesztelve - isteni :)
Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése