Ajánló: Pizzaforyou Pizzéria

Szereted a pizzát? Azt, amelyiknek ropogós a széle, mégis puha? Azt, amelyik pizzának a közepe sem vastag és nem is 2 mm vékony? Azt a harapható-félét, ahol nem a tészta van túlsúlyban, hanem a feltét…. Ha igen, akkor a Pizzaforyou tökéletes választás.


Alsónémedi…itt található ez a kis pizzéria, ami igazi szerelem vállalkozás. Anitát, aki a tulajdonos és a pizzaszakács is egyben, a szerelem hozta a városba, majd nyitotta meg a pizzériáját immáron 3 éve. Előtte dolgozott egy helyi étteremben, aminek köszönhetően fel tudta mérni, lenne igény egy minőségibb pizzériára is a városban. 

Először egy kisebb helyiséget bérelve megnyitotta álmai pizzériáját, majd alig 1 éve nagyobb helyre költözött, mert a megnövekedett forgalom még 1 kemencét igényelt és egyszerűen nem fértek el.

A jelenlegi helyiség már alkalmas helyben fogyasztásra is, igaz a pandémia miatt ez most még nem lehetséges. De fel vannak készülve rá, amint lehet, megnyitja kapuit a vendégek előtt és ilyen illusztris vendégek társaságában fogyaszthatjuk el a pizzánkat:


További terve egy kis kerthelyiség kialakítása, reméljük erre is mihamarabb sor kerülhet.

Térjünk vissza a pizzára…. a tészta saját fejlesztés, olasz lisztet használ és nincs semmi varia, csupán a 4 hozzávaló:

 

3-4 óra kelesztés után mennek a hűtőbe a kiadagolt normál 30 centis és családi 45-ös pizzának megfelelő tésztabucik.


39-féle pizza közül tudunk választani, ahol megtaláljuk a klasszik margharita vagy magyaros pizza mellett az olyan Anita által kitaláltakat is, mint például a sokak kedvencét az Elnöki pizzát: fokhagymás tejfölös alap, lila hagyma, darált hús, sonka, bacon jalapeno és szárított hagyma vagy a Gazda pizzát: mustáros tejfölös alap, sonka, kolbász, bacon, csemege uborka, hagyma, sajt. Nekem is bejött az utóbbi :)


A kézzel nyújtott, gazdagon megpakolt pizzák 7 percet töltenek az 300 fokos  elektromos kemencében, félidőben megforgatva…

A kemencéből egyenesen a dobozba kerülnek, és már szállítják is.

A fő profil a pizza, de rendelhetünk tésztaféléket, frissensülteket szárnyasból vagy sertésből, salátákat, desszerteket. Rendelni telefonon, a Falatozz.hu oldalon keresztül vagy a saját mobil applikáción keresztül is tudunk házhoz szállítással vagy elvitellel. Vasárnap kivételével minden nap nyitva vannak.

A szabadnapján találkoztunk a pizzériában, hiába nem volt műszakban, fél szemmel lekövette az eseményeket, besegített mikor egyszerre több rendelés futott be, nem tud és szerintem nem is akar leállni. Az ő helye, az ő szerelem vállalkozása. Csillogó szemmel mesél róla, a terveiről, arról hogy a jelenlegi helyzetnek pozitív hatása volt a cége életére.

Ami még szimpatikusabbá varázsolja a vállalkozást, a vendégekhez való hozzáállása. Mesélte, hogy van olyan törzsvendége, aki ragaszkodik a saját pizza szószához… így az külön, neki van félretéve a hűtőben, és amikor rendel, akkor előkerül az üveg és már sütik is a kedves vendég pizzáját. Tényleg pizza for you!

Mi sem tükrözhetné jobban a vendégek véleményét, mint ez a fotó:



Ajánlás útján szereztünk tudomást a Pizzaforyou-ról, és örülök, hogy rátaláltunk. További sok sikert kívánunk Anitának és csapatának. Hamarosan újra találkozunk ;)



Megjegyzések